Αμφίδρομη σχέση

Απογραφική Δήλωση - Υποβάλλετε οποιαδήποτε πρόταση - Πρόσβαση στο υλικό - Πληρωμή συνδρομής σε Τράπεζα

19/11/12



Αρ.Πρωτ.: Οικ. 67

Θεσσαλονίκη 19/11/2012 



Προς:

                     Κοιν.:


Τα μέλη μας

1.    Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. & site
2.    blog Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Κ.Μ.
3.    ΤΕΕ/ΤΚΜ & Τεχνογράφημα
4.    ΠΟΕ ΟΤΑ




Κηρύσσουμε              Στάση Εργασίας
Για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους υπόδικους συναδέλφους
 ΔΕΥΤΕΡΑ 19/11/2012 
(από 11.00 μέχρι πέρας ωραρίου)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  12:00 π.μ.

Η ΕΜΔΥΔΑΣ/ΚΜ καταδικάζει κατηγορηματικά τις συλλήψεις τριών υπαλλήλων που συμμετείχαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Δ.Ε.Θ. όπου πραγματοποιούνταν η 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση με θέμα, το ξεπούλημα βασικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, η οικονομική εξαθλίωσή και οι απολύσεις μόνο με αγώνες μπορούν να ανατραπούν. Η καταστολή και η ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων είναι εργαλεία του κράτους για να κάμψει το φρόνημα μας. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για να μην απολυθεί ούτε ένας εργαζόμενος. Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των συναδέλφων μας. Οι δίκαιοι αγώνες των εργαζομένων δεν σπιλώνονται, δεν αναχαιτίζονται, δεν σταματούν.

Η μαζική παρουσία μας στα δικαστήρια, είναι η έμπρακτη απάντησή μας στο κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής που προσπαθεί να περάσει η τρικομματική κυβέρνηση συνολικά σε όλη την κοινωνία καθώς και η δήλωση συμπαράστασής μας στους υπό δίωξη, συνεπώς και υπό απόλυση σύμφωνα με το 3ο μνημόνιο, υπαλλήλους-αγωνιστές.

Για το Δ.Σ.
Η Πλειοψηφούσα Σύμβουλος


Λένα Φουντουλίδου
Αγρον. - Τοπογράφος Μηχανικός