Αμφίδρομη σχέση

Απογραφική Δήλωση - Υποβάλλετε οποιαδήποτε πρόταση - Πρόσβαση στο υλικό - Πληρωμή συνδρομής σε Τράπεζα

27/10/11

3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
(από την έναρξη του ωραρίου)
ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

·         για την κατάργηση του πολυνομοσχεδίου που απολύει, βάζει σε εφεδρεία, εξαθλιώνει μισθολογικά και διαλύει τον δημόσιο τομέα.
·         ενάντια στην απαξίωση και περιθωριοποίηση του ρόλου των μηχανικών και την πλήρη μισθολογική μας ισοπέδωση, παρόλο που σαν κλάδος παρουσιάζουμε ιδιαιτερότητες όπως η κατάθεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος και η μοναδικότητα του να φέρουμε ποινικές ευθύνες για το έργο μας δια βίου.

Διατρανώνουμε
Την αντίθεσή μας με το σύνολο εργαζομένων της χώρας μας ενάντια στα εξοντωτικά μέτρα και τις αντιλαΐκες πολιτικές Κυβέρνησης, Ε.Ε, ΔΝΤ και ΕΚΤ.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην στάση εργασίας προκειμένου να αποτραπούν οι προγραμματισμένες δημοπρασίες και  ιδιαίτερα τα μέλη των Επιτροπών διαγωνισμού που φέρουν κύρια ευθύνη για την αποτελεσματικότητα του κλάδου στις διεκδικήσεις του.
 
ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑ:
1.    ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΚΡΑ)
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΥ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ προϋπολογισμού: 2.275.014,00 €

2.    Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕΡΡΩΝ - ΤΕΡΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠ. ΟΔ. ΔΙΚΤΥΟΥ Τ. ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ προϋπολογισμού: 500.000,00 € & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ 110.000,00 €

3.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ προϋπολογισμού: 499.320,76 €
το Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Κ.Μ.