Αμφίδρομη σχέση

Απογραφική Δήλωση - Υποβάλλετε οποιαδήποτε πρόταση - Πρόσβαση στο υλικό - Πληρωμή συνδρομής σε Τράπεζα

4/10/10

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010


ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τον τελευταίο χρόνο οι εργαζόμενοι της χώρας μας βιώνουμε την πιο βάρβαρη επίθεση σε βάρος του εισοδήματος, των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, των εργασιακών σχέσεων, των συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.
Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΔΝΤ και την Ε.Ε. με πρόσχημα τα δημοσιονομικά προβλήματα, καταργεί ιστορικές κατακτήσεις των εργαζομένων της κοινωνίας, ενώ την ίδια στιγμή ικανοποιεί τα αιτήματα των εργοδοτών και των τραπεζιτών.
Οι κοινωνικές ανισότητες μεγαλώνουν, η ανεργία αυξάνεται, το εισόδημά μας περιορίζεται, νέα φορολογικά βάρη φορτώνονται στις πλάτες μας, τα δημόσια αγαθά υποβαθμίζονται και εμπορευματοποιούνται, τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα καταργούνται, η οικονομία οδηγείται σε ύφεση και όλο και περισσότεροι οδηγούμαστε στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Το «μισθολόγιο» που εξαγγέλλει η Κυβέρνηση θα συμβάλλει στην περαιτέρω μείωση του εισοδήματος όλων.
Η κατά 2,5 δις ευρώ περικοπή των πόρων για τους μισθούς και συντάξεις, αποκαλύπτει πλήρως τους στόχους της Κυβέρνησης και κανένας δεν μπορεί να τρέφει αυταπάτες για το περιεχόμενο του «νέου μισθολογίου».
Με τον αγώνα μας μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την πολιτική, τη νέα κοινωνική βαρβαρότητα. Να δώσουμε την πρέπουσα απάντηση σ’ όσους μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
την Πέμπτη 07/10/10 ώρα 12:00

Στη Γ.Γ. Μακεδονίας Θράκης
στην συγκέντρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Το Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Κ.Μ.