Αμφίδρομη σχέση

Απογραφική Δήλωση - Υποβάλλετε οποιαδήποτε πρόταση - Πρόσβαση στο υλικό - Πληρωμή συνδρομής σε Τράπεζα

16/1/20

Υλοποίηση Επιδοτούμενου Προγράμματος από το ΤΕΕ/ΤΚΜ

Επαναλαμβάνεται  για 2η φορά η πρόσκληση για συμμετοχή στο επιδοτούμενο πρόγραμμα που υλοποιεί το ΤΕΕ/ΤΚΜ με τίτλο: «Ανάπτυξη δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας σε άνεργους νέους επιστήμονες πολυτεχνικών και τεχνολογικών ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση του brain drain, στην περιοχή  παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης», με κωδικό ΟΠΣ 5030505, λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού ωφελουμένων.
Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι  δεν απαιτείται να έχουν Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος, αλλά απαιτείται  να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ. Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος και η υποβολή αίτησης συμμετοχής   στην ιστοσελίδα του προγράμματος, https://eng.edu.gr
Συνοπτικά, η Πράξη περιλαμβάνει δράσεις Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης.
Η διάρκεια κάθε προγράμματος κατάρτισης είναι 200 ώρες.
Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 5 ευρώ για κάθε ώρα κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών κρατήσεων.
Η  περιοχή εφαρμογής του προγράμματος περιλαμβάνει, το σύνολο της έκτασης των Δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κορδελιού – Ευόσμου, Νεάπολης – Συκεών, Παύλου Μελά,  τη Δ.Ε. Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και τη  ΔΚ Καλοχωρίου του Δήμου Δέλτα.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης  θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020. Η υποβολή του φακέλου των δικαιολογητικών, θα γίνεται δεκτή μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2020.
Οι  συνάδελφοι που αιτήθηκαν με την αρχική πρόσκληση και δεν επιλέχθηκαν μπορούν, εάν το επιθυμούν, να υποβάλουν νέα αίτηση εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις και να επανυποβάλλουν φάκελο με δικαιολογητικά.
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του προγράμματος eng.edu.gr  στο e-mail: tee_thess@tee.gr και στα τηλέφωνα 2310 883120, 121, 125, 144 και 146