Αμφίδρομη σχέση

Απογραφική Δήλωση - Υποβάλλετε οποιαδήποτε πρόταση - Πρόσβαση στο υλικό - Πληρωμή συνδρομής σε Τράπεζα

20/4/11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/04/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε από τους Μηχανικούς του Δημοσίου 3ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΜΔΥΔΑΣ.
            Η επιτυχής πραγματοποίηση της στάσης στην Κεντρική Μακεδονία είχε σαν αποτέλεσμα την ματαίωση της δημοπρασίας: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ προϋπ.: 4.910.462,00 €
Είναι σε όλους γνωστή η καθοριστική συμβολή των Διπλωματούχων Μηχανικών στην ανάπτυξη της χώρας. Οι Μηχανικοί γνωρίζουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει η κατασκευή των έργων και αγωνιζόμαστε με υπεράνθρωπες προσπάθειες για την άρτια εκτέλεσή τους, συνειδητοποιώντας ότι αυτό είναι προς όφελος της χώρας και πολύ μεγάλης σημασίας για τις τοπικές κοινωνίες.
Πραγματοποιούμε όμως αυτές τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ματαίωση δημοπρασιών λόγω της αδιαλλαξίας της Κυβέρνησης σε σχέση με τις προθέσεις της για τη μείωση των εισοδημάτων μας, τη διάλυση του Δημόσιου Τομέα, τη συρρίκνωση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων καθώς και την ισοπέδωση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Κ.Μ. καλεί την Κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις προθέσεις της, δηλώνοντας παράλληλα την αποφασιστικότητα των συναδέλφων Μηχανικών να αγωνιστούν μέχρι τέλους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.


Για το Δ.Σ.

Η Γεν. Γραμματέας     H Πρόεδρος    


Κική Αραβίδου          Λένα Φουντουλίδου